Nieuwjaar op Grenada - Reisverslag uit Saint George's, Granada van Henk & Angela Roelvink - WaarBenJij.nu Nieuwjaar op Grenada - Reisverslag uit Saint George's, Granada van Henk & Angela Roelvink - WaarBenJij.nu

Nieuwjaar op Grenada

Door: Henk

Blijf op de hoogte en volg Henk & Angela

01 Januari 2011 | Granada, Saint George's

Op onze website http://web.me.com/tanterietje heeft Henk weer een verhaal gepubliceerd! Dit is geen nieuw artikel maar een vervolg van het laatste blog. Even door scrollen naar beneden dus....
Het laatste nieuws is dat Angela op dit moment terug is in Nederland voor een aantal weken. Ik kan niet goed tegen de warmte en de hoge luchtvochtigheid, zodra Tante Rietje en bemanning in koelere streken zijn ga ik weer aan boord.
Van Henk en mij voor iedereen een heel gezond, vredig en voorspoedig 2011!
Angela

• 02 Januari 2011 - 10:22

Ineke Roelvink:

Hoi Henk,

Zo wat een verandering voor je, Angela even naar huis. Jammer dat ze zich zo beroerd voelde. Jij en Angela en iedereen op de boot alle beste wensen voor 2011. En Henk volgens mij moet je een boek gaan schrijven als je weer thuis bent over je avonturen. Ik vind dat je heel leuk en boeiend je verhalen schrijft. groetjes Ineke

• 03 Januari 2011 - 20:29

Peter Paternotte:

Beste Henk, het leest als een goede beslissing en daar gaat het zeker om bij dit soort reizen.
    Ik hoop jullie weer samen te zien als we ook aan de overkant zijn, ons vertrek staat gepland voor eind volgende week, doel Barbados.
    Hartelijke groeten,
    Peter

• 13 Januari 2011 - 22:22

Gerard &Paula:

Hoi Henk,

Spannend allemaal. Zit zelf ook in zwaar weer. Mail je wel na het weekend.

Geard

• 13 Januari 2011 - 22:22

Gerard &Paula:

Hoi Henk,

Spannend allemaal. Zit zelf ook in zwaar weer. Mail je wel na het weekend.

Geard